▲NIS S▲KIN▲H






«Newer Post
Older Post»



Hang Out
Isnin, 6 Februari 2012 | 8:39 PTG | 0 Comment{s}
Assalamualaikum, guys. Erm dah lama tak update blog ni kan? Dah bersarang rasanya. Biasalah orang ni malas nak menaip. Tadi dah nak update pun, tetiba pulak ada tangan misteri matikan suis. Adikkkk! ! ! Panas jea. Fuhh, sabar Anis. Ahhh, Anis nak story mory sikit fasal hang out. Semalam Anis hang out dengan geng? Ececehh, geng konon. Cakap member je sudah, melebih pulak.

Semalam agak stress Anis melayan karenah member Anis :D Walaupun baru setahun lebih je kenal diorang, tapi Anis dah rasa macam kenal bertahun-tahun, cewah mula lettuw. Member Anis ni semua ada cretiria yang berbeza!
Nana, kalau layan dia mampus tak terlayan! Mimi pulak memang sporting orangnya. Suka dia nak buat apa yang penting orang lain tak kacau dia. Hajar, suka sangat ketawa. Apa yang lawaknya pun Anis tak tahu. Anis pulak? No komen lerr. Hehehe ;)
Semalam berempat aje. Tengah sedap-sedap makan, tetiba ternampak kereta warna hitam melintas. Harem, Iwan rupanya. Patutlah tak nak ikut kita. Dia nak pergi shopping ler. Hehe, Syabil pulak tak dapat ikut sebab sedara ramai balik rumah. Katanya sedara diutamakan, ikut je lah apa yang si Raja Lanun*kononnya tu cakap. Haha, tapi rugi lah Syabil tak dapat nengok Hajar pakai SHAWL yang dia bagi. Lahai, so sweet!

Hurmm, budak kidal ni dah penat nak menaip. Biar mata korang pulak lah yang penat tengok picture kitorang ae? Hehe, twring twring twring! Sedang diupload. Cepatnyaaaa >,<


Mesej aje kerjanya, huhu. Yang baju hijau tu lagi tak boleh blaaa



               
Asal yang baju hijau tu?
                                                
Ecehh! Tiga dara kaki posing!

   
Peace ajelah. Tak ada benda lain nak buat agaknya.

       
Canti spect, mana cekot kak?



                                             
Perghh! Pergi tuisyen dekat VISION ke hang out ni?

   
Kembar ke? Lahaiii

   
Eceh! Ni posing ke taknak bergambar? Boleh prcaya ke kalau taknak bergambar?

                                        
         
Muka dibalik kelaparan!



                              
                                   Nak tapak ea? Okay, fine!


Kita nak makan tengah hari. Ni bukan makan tapi melantak!

Thankie sebab sudi baca! That's all for today. Si kidal dah tak larat nak tulis memandangkan ni kali kedua menaip xD